Μήπως το δέρμα σου διψά;

17/3/2020

Μην αμελείς το δέρμα σου και τις ανάγκες του! Δεν είναι μόνο θέμα ομορφιάς, αλλά και υγείας. Κάποιες φορές το δέρμα σου χρειάζεται ενυδάτωση και σου στέλνει προειδοποιητικά σημάδια. Αναγνώρισέ τα και προστάτεψέ το από την ξηρότητα:

  • Το μακιγιάζ δεν «στρώνει» σωστά, ώστε το δέρμα να δείχνει λείο. Προϊόντα όπως πούδρα, concealer, φον ντε τεν, make-up «σπάνε» και συσσωρεύονται στις ρυτίδες με αποτέλεσμα αυτές να διαγράφονται ακόμα πιο έντονα. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις ενυδατική κρέμα πριν ή και μαζί με τα προϊόντα αυτά, εφόσον απαραίτητη βάση τους είναι ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα.
  • Το δέρμα σου αντιδρά με ευαισθησία στις εξωτερικές επιδράσεις όπως το κρύο, τον αέρα και τον ήλιο.
  • Η επιδερμίδα σου απορροφά αμέσως τα ενυδατικά προϊόντα που απλώνεις και σύντομα τη νιώθεις και πάλι στεγνή.
  • Η επιδερμίδα σου είναι τραχιά και άγρια στην αφή.
  • Έχεις ρυτίδες και λεπτές γραμμές που προκαλούνται μεν από τη γήρανση, όμως ένας ακόμη παράγοντας δημιουργίας τους μπορεί να είναι η ελλιπής ενυδάτωση.

Σειρά LUXIOUS της LA BIORED® – Ομορφιά και Αναγέννηση που σας αξίζει!!!

Τα προϊόντα της σειράς LUXIOUS της LA BIORED® ενυδατώνουν σε βάθος με διάρκεια 24ώρου.Μαζί με ενυδατικά στοιχεία της σύνθεσης τους δημιουργούν ένα προστατευτικό φίλμ πάνω στην επιδερμίδα, που ενισχύει και συντηρεί την βέλτιστη υγρασία για όλο το 24ώρο, ενώ παράλληλα της επιτρέπει να αναπνέει.

Δείτε επίσης

Ο τρόπος για να καταπολεμήσεις την φθορά του χρόνου είναι στα χέρια σου και είναι πιο εύκολος από ποτέ με τη νέα σειρά Luxious της La Biored
Καλοκαιρινός Διαγωνισμός La Biored
Διεθνής Διάκριση του Καθηγητή Παπαγεωργίου
Μήπως λούζεστε λάθος και τα μαλλιά σας υποφέρουν;
Το φαινόμενο της «οξείδωσης»