Ο τρόπος για να καταπολεμήσεις την φθορά του χρόνου είναι στα χέρια σου και είναι πιο εύκολος από ποτέ με τη νέα σειρά Luxious της La Biored

22/11/2021 6:51:32 μμ

Σας έχω μιλήσει ξανά, πολλές φορές, για τη σειρά LUXIOUS της LA BIORED, καθώς είναι μια σειρά η οποία πραγματικά νικά τον χρόνο και προσφέρει αποτελεσματική αναγέννηση της επιδερμίδας!

H σειρά LUXIOUS της LA BIORED περιλαμβάνει:

-LUXIOUS Regenerative Eye Cream – Αντιρυτιδική, Επανορθωτική κρέμα ματιών

-LUXIOUS Regenerative Face Serum – Oρό Προσώπου Επανόρθωσης & Νεότητας

-LUXIOUS Regenerative Cream– Κρέμα Προσώπου Ανανέωσης & Λάμψης

O θαυματουργός ορός προσώπου μου, όπως τον αποκαλώ, έχει ισχυρή αναγεννητικήαντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση

Mπορώ να σας εγγυηθώ ότι 1-2 σταγόνες από τον εν λόγω ορό σε κάθε τεταρτημόριο του προσώπου (μέτωπο-πηγούνι-μάγουλα) αμέσως μετά τον καθαρισμό αρκούν για να αντιληφθείτε διαφορά στην επιδερμίδα σας. 

Δεν είναι κάτι που έχω πραγματικά νιώσει μόνο εγώ, αλλά και πολλές ακόμα γυναίκες σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Mérieux. Συγκεκριμένα προσφέρει ορατή βελτίωση στις ρυτίδες και σημαντική αύξηση της ελαστικότητας και της ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Τα αποτελέσματα ήταν ορατά ήδη από τις πρώτες 15 ημέρες και συνεχώς αυξανόμενα καθ’όλη τη διάρκεια της εφαρμογής. Σε 1 μήνα τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά.

Στο σημείο αυτό θέλω να σας πω πως χρησιμοποιώντας προϊόντα της ίδιας εταιρείας, που έχουν κοινή βάση δηλαδή, το αποτέλεσμα είναι να συμπληρώνει το ένα το άλλο και αυξάνεται στο μέγιστο το αποτέλεσμά τους.

Όλη η σειρά LUXIOUS περιέχει Alkannins Complex και Factor 8, συστατικά που αποτελούν μάλιστα και την καινοτομία στην σύνθεση της! Κύριο χαρακτηριστικό του πρώτου συστατικού είναι ότι ενεργοποιεί τη φυσιολογική αναγέννηση της επιδερμίδας και επιβραδύνει την κυτταρική γήρανση. Μειώνει ορατά ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Αναδομεί και προσδίδει ανανεωμένη και νεανική εμφάνιση στην επιδερμίδα. 

Factor 8 είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο συστατικό της φύσης που μάχεται το χρόνο. Σύμφωνα με μελέτες διαπρεπών επιστημόνων από ανεξάρτητα κέντρα ερευνών, ο Factor 8 αυξάνει σημαντικά το Κολλαγόνο, την Ελαστίνη και την Ινβολουκρίνη, τα βασικά δομικά συστατικά του δέρματος. 

LUXIOUS Regenerative Eye Cream φροντίζει εντατικά την περιοχή γύρω από τα μάτια. Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος, αναδομώντας το περίγραμμα των ματιών, προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη και σβήνει τα σημάδια της κούρασης. 

Η κρέμα προσώπου LUXIOUS Regenerative Light Texture περιέχει πολύτιμα φυσικά συστατικά που θρέφουν  και δίνουν λάμψη στην επιδερμίδα.  Αναζωογονεί την επιδερμίδα, απαλύνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές, ενυδατώνει σε βάθος και προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία. 

Χρησιμοποιώντας τη σειρά LUXIOUS της LA BIORED η επιδερμίδα σας θα αποκτήσει ξανά μεταξένια απαλότητα, η όψη σας θα είναι ξεκούραστη και ανανεωμένη και το πρόσωπο σας θα ανακτήσει τη ζωντάνια και τη λάμψη του!

 

Δείτε επίσης

Καλοκαιρινός Διαγωνισμός La Biored
Διεθνής Διάκριση του Καθηγητή Παπαγεωργίου
Μήπως λούζεστε λάθος και τα μαλλιά σας υποφέρουν;
Το φαινόμενο της «οξείδωσης»
Πως το «οξειδωτικό στρες», καταστρέφει τον οργανισμό