Διεθνής Διάκριση του Καθηγητή Παπαγεωργίου

8/3/2021 12:31:31 μμ

Δημιουργός των καλλυντικών προϊόντων LA BIORED είναι ο Oμότιμος Καθηγητής και Επίτιμος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Βασίλειος Παπαγεωργίου. 

Ο Καθηγητής Παπαγεωργίου συγκαταλέγεται στην κατάταξη των πιο σπουδαίων επιστημόνων του κόσμου στα επιστημονικά τους πεδία, η οποία δημοσιεύθηκε από ομάδα Καθηγητών του κορυφαίου αμερικανικού Πανεπιστημίου Stanford University της Αμερικής, με βάση τον αντίκτυπο του δημοσιευμένου έργου τους:

 

  • κατά τη διάρκεια του έτους 2020. Διαβάστε περισσότερα στο Voria.gr:

https://www.voria.gr/article/thessaloniki-perissotera-apo-120-meli-tou-apth-stous-korifeous-epistimones-tou-kosmou  

 

  • κατά τη διάρκεια του έτους 2019. Διαβάστε περισσότερα στο naftemporiki.gr:

https://www.naftemporiki.gr/story/1682653/pleiada-epistimonon-tou-apth-stous-korufaious-pagkosmios

 

Η εξαιρετική αυτή διάκριση αναδεικνύει το μέγεθος και τη σπουδαιότητα της έρευνας που παράγεται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Ο Καθηγητής Παπαγεωργίου μαζί με την ερευνητική του ομάδα του Α.Π.Θ. εργάζονται στην αιχμή της έρευνας και της καινοτομίαςμε τα αποτελέσματα να αναγνωρίζονται από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, αλλά και να προσφέρονται προς όφελος της κοινωνίας.

Απόρροια των ερευνών αυτών είναι η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων καλλυντικής περιποίησης με ισχυρή αναγεννητικήαντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση.

 

Δείτε επίσης

Ο τρόπος για να καταπολεμήσεις την φθορά του χρόνου είναι στα χέρια σου και είναι πιο εύκολος από ποτέ με τη νέα σειρά Luxious της La Biored
Καλοκαιρινός Διαγωνισμός La Biored
Μήπως λούζεστε λάθος και τα μαλλιά σας υποφέρουν;
Το φαινόμενο της «οξείδωσης»
Πως το «οξειδωτικό στρες», καταστρέφει τον οργανισμό