Διεθνής Διάκριση του Καθηγητή Παπαγεωργίου

8/3/2021 12:31:31 μμ

Δημιουργός των καλλυντικών προϊόντων LA BIORED είναι ο Oμότιμος Καθηγητής και Επίτιμος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Βασίλειος Παπαγεωργίου. 

Συγκαταλέγεται στην ανανεωμένη κατάταξη των πιο σπουδαίων επιστημόνων του κόσμου «Data for updated science-wide author databases of standardized citation indicators» 2020 που δημοσιεύθηκε από ομάδα Καθηγητών του Stanford University της Αμερικής, με βάση τον αντίκτυπο του δημοσιευμένου έργου τους κατά τη διάρκεια του έτους 2019. 

Η εξαιρετική αυτή διάκριση αναδεικνύει το μέγεθος και τη σπουδαιότητα της έρευνας που παράγεται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Ο Καθηγητής Παπαγεωργίου μαζί με την ερευνητική του ομάδα του Α.Π.Θ. εργάζονται στην αιχμή της έρευνας και της καινοτομίαςμε τα αποτελέσματα να αναγνωρίζονται από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, αλλά και να προσφέρονται προς όφελος της κοινωνίας.

Απόρροια των ερευνών αυτών είναι η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων καλλυντικής περιποίησης με ισχυρή αναγεννητικήαντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση.

Διαβάστε περισσότερα στο naftemporiki.gr.

 

Δείτε επίσης

Καλοκαιρινός Διαγωνισμός La Biored
Μήπως λούζεστε λάθος και τα μαλλιά σας υποφέρουν;
Το φαινόμενο της «οξείδωσης»
Πως το «οξειδωτικό στρες», καταστρέφει τον οργανισμό
Πώς δημιουργούνται οι ελεύθερες ρίζες;